Winkelen in Londen

Winkelen in Londen. Londen is de ideale stad om te winkelen. Lees hier alle informatie over winkelen in Londen. Bekijk onze Top-5 leukste winkelstraten in Londen.

Supertip: Stedentrips naar Londen, vlucht + hotel vanaf € 197 !! Boek direct en bespaar.

Aanbiedingen voor Londen

Hieronder staan zeer voordelige aanbiedingen voor een bezoek aan Londen. Of het nu gaat om een weekendje Londen of een week, hier staan de goedkoopste aanbieders.


Winkelen in het centrum van Londen

Wanneer u gaat shoppen in Londen zal het moeilijk worden om niet te worden overweldigd door het gigantische aanbod winkels.

Om te beginnen is er Knightsbridge, de thuisbasis van de Britse Haute Couture en de plaats voor mode bewuste mensen. U vindt hier Harrods en Harvey Nichols, twee van de meest beroem de warenhuizen van Londen. Knightsbridge heeft ook bekende designer winkels met kleding voor de hoogste prijzen.

Bren gook een bezoek aan Bond Street. Deze straat is genoemd naar Sir Thomas Bond, een belangrijke zakenman uit de zeventiende eeuw. De straat bestaat uit twee delen, het oude Bond Street en de nieuwe Bond Street.Ondanks de naam ‘nieuwe Bond Street’ dateert deze straat al sinds de achttiende eeuw. Hier vindt u met name designer winkels, zoals Versace, Prada en Fahri.

Covent Garden is meer een trendy winkelstraat in Londen en gaat terug tot de middeleeuwen. Het is tegenwoordig een groot winkelgebied met grote designer winkels, kleine boetiekjes en ook vele schilderachtige cafes en restaurants. Naast de vele winkels is er ook vaak live entertainment in de straten waar u van kunt genieten.

U heeft waarschijnlijk al een keer gehoord van Oxford Street. Dit is een enorm druk deel van Londen en kent een van de hoogste concentraties winkels in de wereld. Oxford Street trekt meer dan 200 miljoen bezoekers per jaar!

Als laatste is er Regent Street. Dit is waar de meest luxe winkels van heel Londen zijn verborgen. De wereld beroemde Liberty winkel, gevestigd in een Tudor-stijl gebouw en ook de grote speelgoedwinkel Hamley's. Bezoek Regent Street voor winkels met merken als Laura Ashley, Next, French Connection en ook meer internationaal geprezen winkels, zoals Benetton en Zara.

Al met al staat Londen bekend als een van de beste plekken om te winkelen van heel Groot Brittanie door het brede scala aan grote winkelcentra. Met de vele restaurants en cafes die gelegen zijn langs de winkelgebieden, kunt u winkelen tot u erbij neervalt om vervolgens te rusten in een van de cafe’s.

Naar Londen? Bekijk onderstaande informatie en bespaar:

- Vliegtickets naar Londen: Super last-minutes bij Cheaptickets.nl of hier.
- Trein naar Londen: De laagste prijzen vindt u hier.
- Goedkope hotels: De beste en goedkoopste aanbiedingen vindt u hier. Meer informatie.
- Trein + Hotel: Met de trein naar Londen met hotel? De beste aanbiedingen! hier.
- Boot naar Londen: Stenaline heeft de allerbeste boot aanbiedingen naar Londen. Meer informatie hier.


Top-10 Londen

Bekijk hier onze Top-10 tips voor Londen.

01. - London Eye

02. - Madame Tussauds

03. - Museum of London

04. - Big Ben

05. - Tower Bridge

06. - British Museum

07. - Covent Garden

08. - Tower of London

09. - Westminster Abbey

10. - Buckingham Palace


Vliegtuig naar Londen

Vluchten naar Londen v.a. 88 euro. Boek hier.


Trein naar Londen

Met de trein naar Londen v.a. 50 euro. Meer info.


Hotels in Londen

Hotels in Londen v.a. 45 euro. Boek hier.


Bezoek een van de Top-10 bovenstaande attracties en bezienswaardigheden of lees verder op deze site. U zult zo zeker weten dat u de belangrijkste bezienswaardigheden en plaatsen van Londen zult bezoeken.