Top Clubs Londen

U vindt de Top Clubs van Londen in oude theaters, onder spoorweg bogen, fabrieken en pakhuizen, veel van de belangrijkste clubs van Londen zijn ooit begonnen als illegale feesten. De Londenaren daalden af naar het hartje van Londen  voor een avondje uit. Het nachtleven van Londen biedt verschillende muzieksoorten, van Indie tot rock en van pop tot mixen van wereldhits.  De echte dansmuziek vult deze enorme ruimtes tot diep in de nacht op vrijdag en zaterdag.


Londense Top Clubs:

Club 333 Londen

Club 333 was het hart van de oorspronkelijke Hoxton revolutie. De muziek is onverwacht, met op de belangrijkste dansvloer een donkere drum'n'bass beat... Meer informatie hier.

Club Corsica Studio's Londen

Een prachtig vormgegeven twee-kamer-club op een locatie die het gevoel geeft van een illegaal evenement. Bekend als een zeer verzorgde club, met een goede organisatie en dichtbij het centrum van Londen. Meer informatie.

Club Egg Londen

Een club met een fantastische tuin en terras, zodoende Londen's mooiste zomer club. Egg heeft binnen drie verdiepingen met house en electro trekt deze club een divers publiek. Lees verder.

Club The Den en Centro Londen

Recent opnieuw geopend is The Den en Centro: "een fantasie nachtclub en feest locatie voor iedereen". Meer info.

Club Fabric Londen

Gebouwd op een Victoriaans vlees kelder, staat Club Fabric Londen. London's meest originele super club met de meest sensationele en eclectische line-ups van Londen. Lees verder.

Club Heaven Londen

Een fantastische club in een schitterend locatie, met een reeks onderling verbonden kamers, volop ruimte om te relaxen en twee grote dansvloeren. Zie hier meer informatie.

Club The Island Londen

Een van de mooiste clubs in West End. The Island ligt goed verborgen in een steegje achter Charing Cross Station, waardoor alleen de liefhebbers deze club bezoeken. Meer info.

Club Koko Londen

Na een recente renovatie is het voormalige Camden Palace heropend als Club KOKO. De reguliere clubavonden van deze club zijn nu al legendarisch. Deze club geeft je het gevoel van een Opera met dancemuziek. Klik hier voor meer informatie.

Club SeOne Londen

Club SeOne is de grootste club van Londen met 30.000 vierkante meter dansvloer. Er kunnen in totaal 3000 bezoekers in. Meer info.
Top-10 Londen

Bekijk hier onze Top-10 tips voor Londen.

01. - London Eye

02. - Madame Tussauds

03. - Museum of London

04. - Big Ben

05. - Tower Bridge

06. - British Museum

07. - Covent Garden

08. - Tower of London

09. - Westminster Abbey

10. - Buckingham Palace


Vliegtuig naar Londen

Vluchten naar Londen v.a. 88 euro. Boek hier.


Trein naar Londen

Met de trein naar Londen v.a. 50 euro. Meer info.


Hotels in Londen

Hotels in Londen v.a. 45 euro. Boek hier.


Bezoek een van de Top-10 bovenstaande attracties en bezienswaardigheden of lees verder op deze site. U zult zo zeker weten dat u de belangrijkste bezienswaardigheden en plaatsen van Londen zult bezoeken.