Goedkoop met de trein naar Londen

Trein naar Londen? Reis met de trein naar Londen al vanaf € 50. Boek zeer voordelige uw trein naar Londen online. Lees hier alle informatie.

Tip: Met de trein naar Londen vanaf 50 euro! Meer informatie.
Supertip: Trein naar Londen met hotel? De beste aanbiedingen vanaf 110 euro! Klik hier.

Trein Londen

Wilt u met de trein naar Londen? Dat is mogelijk! Met de Intercity of Thalys reist u van Amsterdam naar Brussel, en vanaf Brussel met de eurostar trein door de kanaaltunnel naar Londen. U komt aan op station St.Pancras station vanwaar de underground u brengt naar elke gewenste bestemming.

Aanbiedingen voor trein Londen

Hieronder staan zeer voordelige trein aanbiedingen voor een bezoek aan Londen. Of het nu gaat om een weekendje Londen of een week, hier staan de goedkoopste aanbieders.


Met de trein naar Londen

Reis nu per trein naar Londen met de Eurostar. De Eurostar? Eurostar is de naam van de trein die via de kanaaltunnel naar Londen rijdt. Al vanaf € 50 brengt Eurostar u 7x per dag naar Londen. Voor alle tarieven van de Eurostar geldt dat de prijs vanaf elk station in Nederland is, zodoende hoeft u nooit een  extra kaartje is dus niet nodig. Meer informatie hier.

Tarieven trein naar Londen

Tegenwoordig boekt u al een retourtje per trein naar Londen vanaf 50 euro. Dit is heel erg voordelig via NS Hispeed. Wanneer u ervoor kiest om per trein naar Londen te reizen, boek dan direct een treinkaartje naar Londen via NS Hispeed. Zorg er wel voor dat u van te voren boekt, want dit goedkope tarief is beperkt beschikbaar. Zowel op de heenreis als terugreis moet een voordelige stoel beschikbaar zijn, want anders is het reizen met de trein naar Londen niet altijd voordeliger dan vliegen. Via een lowcost maatschappij boekt u soms ook al een retour ticket Amsterdam naar Londen onder de 100 euro. Vindt hier de laagste prijzen.

Aankomst station van de trein in Londen

Wanneer u per trein naar Londen reist, arriveert op station genaamd St. Pancras. Dit is erg handig, want dit station bevindt zich midden in het centrum van Londen, waarvandaan u gemakkelijk met de metro overal in Londen kunt komen.

Reistijd trein naar Londen

Londen met de trein is sneller dan je denkt! De Eurostar naar Londen vertrekt vanaf Rotterdam en Brussel. De duur van de treinreis van Rotterdam naar Londen is ongeveer 5 uur en 45 minuten.

Vanaf Brussel doet de eurostar trein er ruim 1 uur en 50 minuten over om naar Londen te rijden. Ga voor meer informatie naar deze site, of Eurostar.comom zelf naar een treinticket te zoeken.

De reis met de trein

Vanaf uw eigen station reist u naar een van de volgende stations in uw buurt. Kies uit: Rotterdam, Dordrecht, Amsterdam, Schiphol, Den Haag HS of Roosendaal. Eenmaal aangekomen op een van deze stations, stapt u op de Intercity naar Brussel. Lees hier verder. of kijk hier meer over met de trein naar Londen.

Naar Londen? Bekijk onderstaande informatie en bespaar:

- Vliegtickets naar Londen: Super last-minutes bij Cheaptickets.nl of hier.
- Trein naar Londen: De laagste prijzen vindt u hier.
- Goedkope hotels: De beste en goedkoopste aanbiedingen vindt u hier. Meer informatie.
- Trein + Hotel: Met de trein naar Londen met hotel? De beste aanbiedingen! hier.
- Boot naar Londen: Stenaline heeft de allerbeste boot aanbiedingen naar Londen. Meer informatie hier.


Top-10 Londen

Bekijk hier onze Top-10 tips voor Londen.

01. - London Eye

02. - Madame Tussauds

03. - Museum of London

04. - Big Ben

05. - Tower Bridge

06. - British Museum

07. - Covent Garden

08. - Tower of London

09. - Westminster Abbey

10. - Buckingham Palace


Vliegtuig naar Londen

Vluchten naar Londen v.a. 88 euro. Boek hier.


Trein naar Londen

Met de trein naar Londen v.a. 50 euro. Meer info.


Hotels in Londen

Hotels in Londen v.a. 45 euro. Boek hier.


Bezoek een van de Top-10 bovenstaande attracties en bezienswaardigheden of lees verder op deze site. U zult zo zeker weten dat u de belangrijkste bezienswaardigheden en plaatsen van Londen zult bezoeken.