Tours in Londen

Tours in Londen. Lees hier alle informatie over de leukste tours in Londen. Bekijk onze Top-10 leukste tours in Londen. Reserveer zeer voordelig!

Supertip: Stedentrips naar Londen, vlucht + hotel vanaf € 197 !! Boek direct en bespaar.

Aanbiedingen voor een bezoek aan Londen

Hieronder staan zeer voordelige aanbiedingen voor een bezoek aan Londen. Of het nu gaat om een weekendje Londen of een week, hier staan de goedkoopste aanbieders.


Tours in en rond centrum Londen

Koop je tickets online – en voorkom lange wachttijden

Bij de beste attracties van Londen is het vaak heel erg druk tijdens de weekenden en gedurende de vakantie seizoenen. Er staat altijd een lange rij voor Madame Tussauds Waxwork Museum en de Londen Eye. Londen Bezienswaardigheden raadt u aan de tickets van te voren online te kopen, het is niet alleen goedkoper maar het scheelt ook wachttijd.

Tickets voor de London Eye Flight (duur 30 minuten)

Parijs heeft de Eiffeltoren, New York de Empire State Building en nu heeft Londen de British Airways London Eye. De Londen Eye is een buitengewoon symbool voor een uitzonderlijke stad. Het is het grootste reuzenrad van de wereld en biedt u op een spectaculaire manier uitizhct op meer dan 55 beroemde bezienswaardigheden van Londen's.

Tickets voor Madame Tussauds (Flexibel)

Madame Tussauds Waxwork Museum biedt een wereldberoemde collectie van wassen beelden van beroemde personen. Bezoek dit museum en begeef u tussen de wassen beelden van wereldberoemde mensen die bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Een must-see attractie voor Londen. Geen lange rij met wachttijden – koop van te voren uw tickets online!

Tickets voor Tower of London plus River Cruise (4,5 uur)

Tower of London is een van de meest beroemde en spectaculaire burchten van de wereld. Ontdek de lange 900-jarige geschiedenis van dit koninklijk paleis en fort, de gevangenis, plaats van executie en juweel huis. Een boottocht op de Theems, een bezoek aan de Tower of London en een bezoek aan St. Paul's Cathedral.

Wanneer u slechts een dag in Londen bent, neem dan een bus van Londen reizen. Ook ideal voor kinderen!

The Original London Sightseeing Tour (24 uur passeren, $ 30)

Zie de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen met een dubbeldekker bus. Deze bus heeft een open bovenkant wat ideal is om foto’s te nemen. Koop een kaartje en ga mee met rondleidingen op hun pick-up punten, waar u na de rondleiding gewoon weer op de bus kunt stappen. Zie alle grote bezienswaardigheden in Londen met inbegrip van de Tower of London, St. Pauls Cathedral en Piccadilly. Ga de bus in en uit waar u wilt, en zie alle beroemde bezienswaardigheden tijdens uw bezoek aan Londen!

London Duck Tours (80 min, $ 30)

Bezoek alle bezienswaardigheden van Londen via de weg en over het water. Mis dit spannende avontuur gecreëerd voor bezoekers aan Londen niet. Zie alles wat Londen te bieden heeft. Het is meer dan alleen een tour langs alle bezienswaardigheden - het is een avontuur. Mis het niet -  Boek hier vandaag!

Het lijkt misschien alsof je een heel leven nodig zult hebben om Londen te leren kennen, maar u zult versteld staan hoeveel u in 1 dag kunt leren en absorberen tijdens een rondleiding!

Discovering Londen (9 uur, $ 100)

Echt een aanrader! Een hele dag vol geschiedenis, praal en de bezienswaardigheden van Londen,  met een lunch en Thames Cruise inbegrepen. Ontdek het beste van wat Londen te bieden heeft gedurende een rondleiding in de ochtend in de beroemdste stad van de wereld. Een ervaren en gediplomeerd gids zal u meenemen door Westminster Abbey, het wisselen van de wacht bij Buckingham Palace, de Tower of London en heel veel meer.

Naar Londen? Bekijk onderstaande informatie en bespaar:

- Vliegtickets naar Londen: Super last-minutes bij Cheaptickets.nl of hier.
- Trein naar Londen: De laagste prijzen vindt u hier.
- Goedkope hotels: De beste en goedkoopste aanbiedingen vindt u hier. Meer informatie.
- Trein + Hotel: Met de trein naar Londen met hotel? De beste aanbiedingen! hier.
- Boot naar Londen: Stenaline heeft de allerbeste boot aanbiedingen naar Londen. Meer informatie hier.


Top-10 Londen

Bekijk hier onze Top-10 tips voor Londen.

01. - London Eye

02. - Madame Tussauds

03. - Museum of London

04. - Big Ben

05. - Tower Bridge

06. - British Museum

07. - Covent Garden

08. - Tower of London

09. - Westminster Abbey

10. - Buckingham Palace


Vliegtuig naar Londen

Vluchten naar Londen v.a. 88 euro. Boek hier.


Trein naar Londen

Met de trein naar Londen v.a. 50 euro. Meer info.


Hotels in Londen

Hotels in Londen v.a. 45 euro. Boek hier.


Bezoek een van de Top-10 bovenstaande attracties en bezienswaardigheden of lees verder op deze site. U zult zo zeker weten dat u de belangrijkste bezienswaardigheden en plaatsen van Londen zult bezoeken.