Theaters in Londen

Theaters in Londen. Reserveer hier tickets voor theaters en musicals in Londen. Bekijk hier de beste aanbiedingen voor musicals, concerten en theaters in Londen.

Supertip:
Stedentrips naar Londen, vlucht + hotel vanaf € 197 !!
Boek direct en bespaar.

Aanbiedingen voor theaters Londen

Hieronder staan zeer voordelige aanbiedingen voor een bezoek aan Londen. Of het nu gaat om een weekendje Londen of een week, hier staan de goedkoopste aanbieders.


Theaters in en rond het centrum van Londen

Geen enkel bezoek aan Londen is compleet zonder een bezoek te hebben gebracht aan een show in West End. Londen brengt u (naast New York) de allerbeste theater ervaring van de wereld.

Londen Bezienswaardigheden biedt u de beste prijzen op de beste plekken van Londen.

Chicago (135 min)

Chicago de Movie is geniaal, Chicago is zo goed dat iedereen naar de voorstelling van deze musical wilt. Deze schitterende revival van de Kander en Ebb musical uit 1975 gaat over liefde, moord en roem. Zie een van de beste dans elementen van Londen in jaren!

Phantom of the Opera (150 min)

De legende van The Phantom of the Opera wordt tot leven gebracht in deze prachtige productie van Andrew Lloyd Webber en Charles Hart. Beleef de liefde tussen het mysterieus gemaskerde figuur en de onschuldige jonge sopraan, Christine, en ga mee terug in de tijd toen de Opera van Parijs op zijn hoogtepunt was.

Mousetrap (135 min)

Geniet van een van de langstlopende shows in de West End van Londen. Oorspronkelijk gestart in 1952, gaat deze musical nu zijn 48e jaar in! Reserveer vandaag nog voor een onvergetelijk avondje uit, om deze legendarische productie mee te maken. Bent u een fan van moord & mysterie, dan is deze Agatha Christi musical een must-see.

The Lion King (165 min)

De met een Academy bekroonde film van Disney komt tot leven op het podium. Beleef de sfeer van de Serengeti e en geniet van de suggestieve ritmes van Afrika. Disney's bekroonde musical The Lion King zal uw verwachtingen van het theater herdefiniëren.

Les Miserables (186 min)

Deze legendarische musical trekt wekelijks een groot aantal theaterbezoekers. Gebaseerd op de roman van Victor Hugo, is Les Miserables een van de meest prachtige theatervoorstellingen met een van de hoogste scores van deze tijd.

Chitty Chitty Bang Bang (180 min)

Een musical met sensationele sets, verbluffende speciale effecten en memorabele muziek. Geniet van muziek van de Sherman Brothers en de met een Oscar genomineerde titelsong Chitty Chitty Bang Bang.

Bent u meer van het clubben, bekijk dan de dans clubs in Londen of de muziek clubs in Londen.
Naar Londen? Bekijk onderstaande informatie en bespaar:

- Vliegtickets naar Londen: Super last-minutes bij Cheaptickets.nl of hier.
- Trein naar Londen: De laagste prijzen vindt u hier.
- Goedkope hotels: De beste en goedkoopste aanbiedingen vindt u hier. Meer informatie.
- Trein + Hotel: Met de trein naar Londen met hotel? De beste aanbiedingen! hier.
- Boot naar Londen: Stenaline heeft de allerbeste boot aanbiedingen naar Londen. Meer informatie hier.


Top-10 Londen

Bekijk hier onze Top-10 tips voor Londen.

01. - London Eye

02. - Madame Tussauds

03. - Museum of London

04. - Big Ben

05. - Tower Bridge

06. - British Museum

07. - Covent Garden

08. - Tower of London

09. - Westminster Abbey

10. - Buckingham Palace


Vliegtuig naar Londen

Vluchten naar Londen v.a. 88 euro. Boek hier.


Trein naar Londen

Met de trein naar Londen v.a. 50 euro. Meer info.


Hotels in Londen

Hotels in Londen v.a. 45 euro. Boek hier.


Bezoek een van de Top-10 bovenstaande attracties en bezienswaardigheden of lees verder op deze site. U zult zo zeker weten dat u de belangrijkste bezienswaardigheden en plaatsen van Londen zult bezoeken.