Restaurants in Londen

Restaurants in Londen. Weekendje Londen? Bekijk ons overzicht met de beste en leukste restaurants in Londen. De complete restaurantgids van Londen.

Supertip: Stedentrips naar Londen, vlucht + hotel vanaf € 197 !! Boek direct en bespaar.

Aanbiedingen voor Londen

Hieronder staan zeer voordelige aanbiedingen voor een bezoek aan Londen. Of het nu gaat om een weekendje Londen of een week, hier staan de goedkoopste aanbieders.


Restaurants in het centrum van Londen

Londen is een wereldstad waar u kunt proeven van gerechten uit alle hoeken van de wereld.

Londen is van alle markten thuis, van hamburger restaurants als het Hard Rock Cafe op Piccadilly en Planet Hollywood in de buurt van Leicester Square tot en met restaurants met voortreffelijke moderne gerechten zoals Quaglino's in de buurt van Piccadilly of de Blueprint Cafe in het Design Museum.

Groot-Brittannië is erg beroemd om zijn pubs en Londen heeft letterlijk duizenden pubs om uit te kiezen. Ga naar een van de pubs waar je kunt genieten van een pint Brits bier, geniet van de goede kwaliteit maaltijden en van de vriendelijke sfeer.

Hieronder heeft Londen Bezienswaardigheden enkele toprestaurants in Londen beschreven, zo kunt u zelf  beslissen om te gaan eten in een van deze fantastische restaurants of een van de honderd andere restaurants in  Londen.

Indigo ligt bij Convent Garden, midden in het centrum van Londen. Het is een informeel restaurant met een ontspannen sfeer. Geniet hier van een moderne Europese keuken.  Gedurende de gehele dag kunt u hier terecht, van het ontbijt en de lunch tot pre-theater soep en diners.

Het Langtry restaurant is gelegen aan Knightsbridge in Londen en is een restaurant vol van geschiedenis. Het restaurant is onderdeel van het Cadogan Hotel en heeft een warme en intieme omgeving met heerlijk fantasierijk voedsel.

Het Tamarinde Restaurant is voor degenen die willen kennismaken met Indiase glamour gemengd met het modernisme van de 60’s.  Gelegen in Mayfair, biedt dit restaurant alles wat u zou verwachten van dit up-class gebied.

Wanneer u op zoek bent naar een diner in een kosmopolitische omgeving, raadt Londen Bezienswaardigheden u aan te gaan naar het Artisan Restaurant in Mayfair. Een elegant ontworpen restaurant met prachtige kroonluchters en accenten van donker hout.

Het laatste restaurant dat Londen Bezienswaardigheden wil noemen is Pissaros restaurant. Deze eetgelegenheid is geschikt voor volwassenen en kinderen. Het ligt direct aan de rivier de Theems. Bij binnenkomst oogt dit restaurant aan als een soort pub, maar de beste plaatsen van het restaurant zijn achterin.

Overige informatie:

- Vliegtickets naar Londen: Super last-minutes bij Cheaptickets.nl of hier.
- Trein naar Londen: De laagste prijzen vindt u hier.
- Goedkope hotels: De beste en goedkoopste aanbiedingen vindt u hier. Meer informatie.
- Trein + Hotel: Met de trein naar Londen met hotel? De beste aanbiedingen! hier.
- Boot naar Londen: Stenaline heeft de allerbeste boot aanbiedingen naar Londen. Meer informatie hier.


Top-10 Londen

Bekijk hier onze Top-10 tips voor Londen.

01. - London Eye

02. - Madame Tussauds

03. - Museum of London

04. - Big Ben

05. - Tower Bridge

06. - British Museum

07. - Covent Garden

08. - Tower of London

09. - Westminster Abbey

10. - Buckingham Palace


Vliegtuig naar Londen

Vluchten naar Londen v.a. 88 euro. Boek hier.


Trein naar Londen

Met de trein naar Londen v.a. 50 euro. Meer info.


Hotels in Londen

Hotels in Londen v.a. 45 euro. Boek hier.


Bezoek een van de Top-10 bovenstaande attracties en bezienswaardigheden of lees verder op deze site. U zult zo zeker weten dat u de belangrijkste bezienswaardigheden en plaatsen van Londen zult bezoeken.