Olympische Spelen van Londen 2012

Naar de Olympische Spelen in Londen 2012? Lees hier alle informatie over het kopen van toegangstickets, goedkope hotels en het laatste nieuws.

Tip: Met de trein naar Londen vanaf 50 euro! Meer informatie.
Supertip: Trein naar Londen met hotel? De beste aanbiedingen vanaf 110 euro! Klik hier.

Aanbiedingen Olymische Spelen 2012

Hieronder staan zeer voordelige aanbiedingen voor een bezoek aan de Olympische Spelen van Londen. Of het nu gaat om een hotel of vliegticket, hier staan de goedkoopste aanbieders.

Reizen naar de Olympische Spelen van Londen

Er zijn diverse manieren om af te reizen naar de Plymische Spelen in Londen van 2012. Een zeer voordelige manier is de trein naar Londen. Vanuit Nederland reist u met de Eurostar naar Londen. In nog geen 5 uur staat u midden in het centrum van Londen, van waar u alle mogelijke middelen van openbaar vervoer kunt namen.

Trein naar Londen

De trein naar Londen brengt u snel en comfortabel in Londen. Met de Thalys bent u in 4 uur en 3 kwartier in Londen. Op station Brussel-Zuid dient u over te stappen op de Eurostar.

Vervoer Londen tijdens de Spelen

Gedurende de Spelen van 2012 in Londen reist u nog sneller naar Londen. Voor uw treinreis naar Brussel kunt u gedurende de spelen kiezen uit de gebruikelijke Thalys maar ook voor de Fyra, waarna u overstapt op Eurostar. De Eurostar brengt u rechtstreeks via de kanaaltunnel naar station Londen St. Pancras.

Vervoer in Londen

Eenmaal aangekomen op station Londen St. Pancras, stapt u gemakkelijk over op het openbaar vervoer van Londen. Vanaf station Londen St. Pancras reist u met de bus of net de metro snel naar uw hotel of één van de Olympische locaties.


Top-10 Londen

Bekijk hier onze Top-10 tips voor Londen.

01. - London Eye

02. - Madame Tussauds

03. - Museum of London

04. - Big Ben

05. - Tower Bridge

06. - British Museum

07. - Covent Garden

08. - Tower of London

09. - Westminster Abbey

10. - Buckingham Palace


Vliegtuig naar Londen

Vluchten naar Londen v.a. 88 euro. Boek hier.


Trein naar Londen

Met de trein naar Londen v.a. 50 euro. Meer info.


Hotels in Londen

Hotels in Londen v.a. 45 euro. Boek hier.


Bezoek een van de Top-10 bovenstaande attracties en bezienswaardigheden of lees verder op deze site. U zult zo zeker weten dat u de belangrijkste bezienswaardigheden en plaatsen van Londen zult bezoeken.