Covent Garden

Covent Garden heeft met een grote hoveelheid aan winkels, historische theaters, straat entertainment en meer dan 1000 plaatsen om te eten of te drinken enorm veel te bieden.

Covent Garden te Londen

Covent Garden is populair bij toeristen en de Londenaren zelf. Met name in het weekend is het hier gezellig druk rond de vele winkels die hier te vinden zijn.
Covent Garden staat bekend al seen gezellige wijk in het hartje van Londen. Middenin Covent Garden ligt het eerste plein van de stad. Dit plein werd in de 17e eeuw aangelegd en is recent voltooid met de oplevering van het Royal Opera Hous. Tot in de jaren zeventig was Covent Garden bekend om de groente- en fruitmarkt, maar tegenwoordig is Covent Garden omgetoverd tot een levendige en populaire wijk.

Naast de vele bars, cafés en restaurants, is Covent Garden een plek waar goede musea te vinden zijn zoals het Somerset House en de Courtauld Gallery. Ook vindt nu hier naast uitstekende theaters ook het wereldberoemde Royal Opera House.


Top-10 Londen

Bekijk hier onze Top-10 tips voor Londen.

01. - London Eye

02. - Madame Tussauds

03. - Museum of London

04. - Big Ben

05. - Tower Bridge

06. - British Museum

07. - Covent Garden

08. - Tower of London

09. - Westminster Abbey

10. - Buckingham Palace


Vliegtuig naar Londen

Vluchten naar Londen v.a. 88 euro. Boek hier.


Trein naar Londen

Met de trein naar Londen v.a. 50 euro. Meer info.


Hotels in Londen

Hotels in Londen v.a. 45 euro. Boek hier.


Bezoek een van de Top-10 bovenstaande attracties en bezienswaardigheden of lees verder op deze site. U zult zo zeker weten dat u de belangrijkste bezienswaardigheden en plaatsen van Londen zult bezoeken.