Madame Tussauds

Als u zich wilt omgeven met de sterren en beroemdheden van de wereld, waarom doet u dat dan niet in Londen? Of u zich nu wilt mengen met de Beatles of wilt relaxen met Liz Hurley, Madame Tussauds heeft al grootste sterren bij elkaar gebracht onder een dak!

Ja, ze zijn gemaakt van was, maar de foto mogelijkheden die u krijgt zijn echt fantastisch. Ze zijn –vooral op de foto- niet van echt te onderscheiden.

Aanbiedingen voor een bezoek aan Londen

Hieronder staan zeer voordelige aanbiedingen voor een bezoek aan Londen. Of het nu gaat om een weekendje Londen of een week, hier staan de goedkoopste aanbieders.

Madame Tussauds

Madame Tussauds is in korte tijd een van de top attracties van Londen geworden, en met het toenemende aantal sterren dat elke week beschikbaar komt, is het niet moeilijk te bedenken waarom. Mede door de continue ontwikkeling van nieuwe attracties, de goede bereikbaarheid en de redelijke lage prijzen, bezoeken steeds meer mensen Madame Tussauds.

Nieuw in Madame Tussauds

Tegenwoordig is er een nieuwe sport sectie binnen Madam Tussauds, evenals een Big Brother-gedeelte, waar u de mogelijkheid krijgt om te zitten in de beruchte BB stoel om je hart te luchten in de live Madame Tussauds Big Brother-ervaring!

Wanneer dit niet direct iets is voor u, kunt u altijd een bezoek brengen aan de vele andere verbazingwekkende zones in Madam Tussauds. Pak een taxi en reis door de geschiedenis van Londen. De mini-versies van de beroemde Londense zwarte taxi's nemen u mee terug in de tijd en begeleiden u door de historische gebeurtenissen in de geschiedenis van Londen.

Bereikbaarheid Madame Tussauds

Madame Tussauds is breikbaar met de metro, trein, bus of auto. Er zijn vele verschillende parkeergarages in de omgeving, alsmede de belangrijke stations.

Faciliteiten

Er zijn er vele faciliteiten beschikbaar, zodat u te ver weg van de attractie weg hoeft om het maximale uit uw reis naar Londen te halen. Er is een cafe, een cadeauwinkel, toiletten en een speciale ruimte voor het verschonen van een baby. Helaas zijn wandelwagens en kinderwagensniet toegestaan binnen de attractie.

Bekijk hier de hotels bij Madame Tussauds. Meer informatie.
Nuttige informatie:

- Goedkope hotels: De beste en goedkoopste aanbiedingen vindt u hier. Meer informatie.
- Vliegtickets naar Londen: Super last-minutes bij Cheaptickets.nl of hier.
- Trein naar Londen: De laagste prijzen vindt u hier.
- Trein + Hotel: Met de trein naar Londen met hotel? De beste aanbiedingen! hier.
- Boot naar Londen: Stenaline heeft de allerbeste boot aanbiedingen naar Londen. Meer informatie hier.


Top-10 Londen

Bekijk hier onze Top-10 tips voor Londen.

01. - London Eye

02. - Madame Tussauds

03. - Museum of London

04. - Big Ben

05. - Tower Bridge

06. - British Museum

07. - Covent Garden

08. - Tower of London

09. - Westminster Abbey

10. - Buckingham Palace


Vliegtuig naar Londen

Vluchten naar Londen v.a. 88 euro. Boek hier.


Trein naar Londen

Met de trein naar Londen v.a. 50 euro. Meer info.


Hotels in Londen

Hotels in Londen v.a. 45 euro. Boek hier.


Bezoek een van de Top-10 bovenstaande attracties en bezienswaardigheden of lees verder op deze site. U zult zo zeker weten dat u de belangrijkste bezienswaardigheden en plaatsen van Londen zult bezoeken.