Londen voor Kinderen

Londen staat bekend als een zeer kindvriendelijk reisbestemming. Londen is fantastisch, ook voor kinderen! Het merendeel van de musea en galerieën zijn gratis, er zijn kinderboerderijen en speeltuinen.

Tip: Hotels vanaf 20 euro in en rond Londen. Zeer lage prijzen! Meer informatie.
Supertip: Stedentrips naar Londen, vlucht + hotel vanaf € 197 !! Boek direct en bespaar.

Speeltuinen

Ook in Londen zijn er diverse parken en speeltuinen te vinden. De meeste stedelijke parken hebben wel een speeltuin beschikbaar. De parken met de beste faciliteiten zijn: Kensington Gardens, Regent’s Park, St James’s Park, Primrose Hill, Battersea Park, Coram Fields, Holland Park, Hyde Park en de Princess of Wales Memorial Speeltuin.

Kinderboerderijen

In Londen zijn ook diverse kinderboerderijen, dit zijn Coram's Fields, Kentish Town City Farm en Mudchute Park & Farm. Dit zijn de adressen: Coram’s Fields. 93 Guilford Street WC1, 0207 837 6138, Kentish Town City Farm, 1 Cressfield Close NW5, 0207 916 5451 en Mudchute Park & Farm, Pier Street, Isle of Dogs E14, 0207 515 5901.

Aanbiedingen Londen

Hieronder staan zeer voordelige aanbiedingen voor een bezoek aan Londen. Of het nu gaat om een weekendje Londen of een week, hier staan de goedkoopste aanbieders.


De stad Londen voor kinderen

Of u nu een kort of lang bezoek brengt aan Londen met kinderen, is het erg belangrijk om kindvriendelijke activiteiten te vinden om uw kinderen tevreden te hounden. Het is daarom goed te weten dat vele plaatsen en bezienswaardigheden in Londen die open zijn voor het grote publiek tegenwoordig kindvriendelijke faciliteiten bieden.

Openbaar vervoer Londen

Het eerste wat u moet doen is uw kinderen meenemen met de verschillende vormen van openbaar vervoer in Londen. Om te beginnen de metro, wat de eerste keer een erg spannende gebeurtenis kan zijn voor een kind.  U kunt ook overwegen om door Londen te reizen met de rode Londense bussen. Of koop een kaart van de stad en plan samen met uw kinderen een route die u kunt lopen door Londen. Op deze manier betrekt u uw kinderen bij de planning en het zal ook minder saai lijken voor hen.

Tower of Londen en de Tower Bridge

Wat betreft de belangrijkste bezienswaardigheden in Londen, neem uw kinderen mee naar de fascinerende en grote attracties, zoals de Tower of London en de Tower Bridge bijvoorbeeld. Uw kinderen zullen zich niet direct interesseren voor de rijke geschiedenis, maar de enorme omvang van deze bezienswaardigheden verbaast zelfs de meest volwassen kinderen!


Londen Dungeon en Madame Tussauds

Als u kinderen iets ouder zijn, kunt u overwegen om ze mee te nemen naar de gruwelijke London Dungeon. Dit kan kleine kinderen afschrikken, maar wat oudere kinderen, vooral jongens vinden dit erg interessant. Ook is er het wereldberoemde wassenbeeldenmuseum - Madame Tussauds en waar uw zoon of dochter foto’s kunnen laten maken naast hun idool!

De meeste musea in de hoofdstad zijn gratis, dus zelfs als uw kinderen een korte aandachtsspanne hebben, zoals de meeste kinderen, dan is het dus ook mogelijk korte meer frequentebezoekjes te brengen aan meerdere musea. Er is altijd genoeg te doen, zodat ze niet het idée hebben dat ze de hele dag alleen maar in musea zijn.

Dierentuin van Londen

Wanneer u uw kinderen echt gelukkig wilt maken, neem ze dan mee naar de Dierentuin van Londen ofwel de London Zoo. Verbaas ze met de enorme omvang van een olifant of laat ze grinniken met de brutale capriolen van de apen.  Alle kinderen houden van een dierentuin!

Legoland

Er zijn geen pretparken in het centrum van Londen, wel aan de rand van Londen. Legoland en Chessington World of Adventures zijn allen erg geliefd bij de kinderen, maar dit betekent wel dat u Londen uit moet reizen.

Wat u ook besluit te doen met uw kinderen in Londen, er zijn genoeg dingen te doen in Londen om hen bezig te houden voor weinig geld.

Naar Londen? Bekijk onderstaande informatie en bespaar:

- Vliegtickets naar Londen: Super last-minutes bij Cheaptickets.nl of hier.
- Trein naar Londen: De laagste prijzen vindt u hier.
- Goedkope hotels: De beste en goedkoopste aanbiedingen vindt u hier. Meer informatie.
- Trein + Hotel: Met de trein naar Londen met hotel? De beste aanbiedingen! hier.
- Boot naar Londen: Stenaline heeft de allerbeste boot aanbiedingen naar Londen. Meer informatie hier.


Top-10 Londen

Bekijk hier onze Top-10 tips voor Londen.

01. - London Eye

02. - Madame Tussauds

03. - Museum of London

04. - Big Ben

05. - Tower Bridge

06. - British Museum

07. - Covent Garden

08. - Tower of London

09. - Westminster Abbey

10. - Buckingham Palace


Vliegtuig naar Londen

Vluchten naar Londen v.a. 88 euro. Boek hier.


Trein naar Londen

Met de trein naar Londen v.a. 50 euro. Meer info.


Hotels in Londen

Hotels in Londen v.a. 45 euro. Boek hier.


Bezoek een van de Top-10 bovenstaande attracties en bezienswaardigheden of lees verder op deze site. U zult zo zeker weten dat u de belangrijkste bezienswaardigheden en plaatsen van Londen zult bezoeken.